divendres, 7 de setembre de 2012

Entrem al setembre amb bon peu!

Bé, bé. Estrenarem setembre amb empenta i ja de pas li trec la pols al bloc. I no és per menys, de moment sembla que podré penjar el material que he estat treballant aquest estiu.

Però, primer, era necessari pulir el bloc (l'anterior paper de fons no m'acabava de fer el pes). Potser el canvi no ha sigut radical, però seguint l'estela de l'estètica anterior puc dir que ara tot és més agradable a la vista.

Què puc destacar?
Bé, començem pel banner principal, per celebrar l'inminent sortida del Gamebook Sant Jordi II: "Herois sense honor", però no us preocupeu, en breu us ho explicaré més extensament.
A més, estreno secció "El meu balcó". És com el twitter però en rústic, com es feia abans. La nova secció és totalment prescindible... Però, com fem al carrer, tothom que s'hi passi per aquí sabrà quelcom més sobre el poble.

En els pròxims dies publicaré més entrades sobre el que em porto entre mans, però no avui. I com que una publicació sense imatges queda una mica deslluïda, faig un petit avançament del que us parlaré més endavant:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada