dimarts, 23 de febrer del 2016

Una intensa relació amb els daus

Fa ja una temporada, l'entitat d'"El Pati" d'Igualada em va demanar un dibuix per anunciar una sèrie d'activitats conjuntament amb l'Abacus. Per tal de facilitar la impressió, el dibuix el vaig fer en banc i negre. No fa gaire que vaig aprofitar per donar-li un toc de color, i aquí ho teniu!
El Pati és una associació cultural que pretén promocionar el coneixement i l'ús de jocs de taula i rol. Si us interessa la temàtica, podeu fer un passeig pel seu bloc

dimarts, 9 de febrer del 2016

Un retrat

Es tracta del primer projecte que he realitzat aquest any. La idea era fer un retrat del Jordi i la Gina com a regal d'aniversari. Fugint de la caricatura m'he basat més en un context de còmic, buscant més la semblança general que no pas el detallisme. Bé, el que importa és que els ha agradat el resultat ;).


dimarts, 2 de febrer del 2016

Més fotogrames

Ja fa una temporada vaig crear per a Rosebud Films els fotogrames per a uns vídeos sobre malles esportives. De fet, en entrades anteriors les mostro.
La qüestió és que el tercer episodi mai va arribar a ser completat i tinc el material oblidat en un racó de l'ordinador. Així que, abans que el material envelleixi més, afegeixo unes mostres al bloc!

Fotograma de l'escena final



Concepte dels personatges

Acetato del protagonista




Acetato de la protagonista
Un dels fons
Storyboard
Esbos conceptual